RSS

Pata de culoare

03 Apr

De Craciun, Tia a primit de la Mos un sevalet pentru copii, multifunctional;pe o parte are o tabla pentru carioci iar pe cealalta parte o tabla pentru creta.Dedesubt are doua buzunare, sa le zic asa, in care poate sa isi tina diverse lucruri:prosop, cutii de creta sau carioci etc.Sevaletul l-am cumparat de la magazinul noastru preferat, Michaels si a fost un cadou de ultima ora, gasind sevaletul la pret redus.Incantare mare, mare dar dorinta ei cea mai mare era sa picteze la sevalet nu sa deseneze. Sus, sevaletul are si un suport pentru a pune pe el un sul de hartie. Hartia poate fi folosita atat pentru pictat cat si pentru desenat. O perioada au fost foarte ocupate, amandoua fetele cu pictatul , au folosit acuarele. Dupa un timp Tia si-a exprimat din nou dorinta de a picta pe panza; asa am achizitionat si un astfel de set.Mai lipseau guasele pe care le indragea foarte mult pentru ca ceea ce picta ramanea la fel si dupa uscare ( cred ca stia acest lucru de la orele ei de arta pentru ca noi in afara de tempera si acrilice nu am folosit altceva in proiectele noastre- ele au setul lor de acuarele la care au acces nelimitat, restul culorilor necesita aprobare).Sambata trecuta Tia a facut o investitie buna, si-a folosit banii de buzunar pentru a-si cumpara guase.

Iata sevaletul care este un accesoriu foarte des folosit, nu doar de fete ci si de mine.DSC06412Ele il folosesc pentru desen, eu il folosesc pentru exercitii de mate sau limba ( inainte foloseam geamul de la terasa si niste carioci insa geamul e mult mai greu de curatat decat tablita alba a sevaletului- cariocile dry erase lasa si ele urme insa solutia pentru curatat geamuri curata tablita foarte usor si foarte bine).

Se pare ca toti ducem dorul verii.Pentru o prima incercare, tabloul mi se pare minunat.Ramane sa vedem daca va si urma aceasta cale cand va fi mai mare.DSC06411

In cateva zile va trebui sa duca ceva la scoala pentru „show and tell” si vrea sa duca acest tablou. Intre timp ii cautam un loc de cinste pentru a fi atarnat pe un perete, la  noi in casa.

O zi cu soare va dorim si mult spor in tot ceea ce faceti!!

 

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: